top of page

Spray Tan - Soldusch

Jag jobbar med det svenska märket CRISSA, som tagit fram Sveriges bästa, patenterade soldusch-formula. CRISSA (fd. Get Air Tan) har fått flitig publicitet bland kändisar som gått i god för formulan - och det är lätt att förstå varför! Testa själv så kommer du att förstå. En soldusch tar inte mer än 10 minuter. Du väljer själv och tar med dig det du vill ha på dig när du blir behandlad. En bikini, dina trosor/kalsonger eller inget alls. Utövaren är professionell och du kan känna dig helt trygg oavsett.

I butiken säljer jag också CRISSAs produkt för hemmabruk; Get Brush Tan. Startkit och refill finns att köpa med sig hem för att underhålla och förlänga "brännan". En mycket fin produkt att ta till närhelst du känner att lite färg behövs för att pigga upp!

Information inför din bokade behandling:

OBS! KOM UTAN MAKEUP, PARFYM OCH DEO ELLER I GOD TID INNAN FÖR ATT TVÄTTA AV.
Inför behandling:

-Rengör och peela (peeling eller vante) huden noggrant i duschen dagen innan eller minst 2-3 timmar innan behandlingen. Undvik oljebaserad peeling.
-Om du är torr, har eksem eller torrfläckar så smörj då in dessa partier med hudkräm (endast på de områdena) ungefär en timme innan behandling för att undvika att dessa partier ska bli mörkare. (Torrfläckar har en tendens att suga åt sig extra mycket färg) Meddela också mig om du har torrfläckar, så kan vi lägga extra barriärkräm.
-Tvätta bort smink och andra produkter såsom hudkräm, läppbalsam, deodorant, parfym och så vidare eftersom att detta kan orsaka fläckar eller missfärgningar på hyn
-Planera din vaxning eller rakning och gör den gärna dagen innan behandling.

Efter behandlingen:

-Bär LÖST sittande kläder för att undvika att kläderna skaver på brännan och gör dig randig eller fläckig. Gärna mörka och oömma kläder, eftersom att formulan kan färga av sig på kläderna. Låga strumpor är att rekommendera.
-UNDVIK att ha kontakt med vatten över huvudtaget tills att du kan duscha, 8 timmar efter behandlingen. Väldigt viktigt!
-Det tar ungefär 6-8 timmar för färgerna att utvecklas helt. Efter detta kan du ta en dusch och då kommer överskottsfärgen att rinna av. När du sedan torkar dig, se till att du baddar kroppen eller lufttorkar - undvika att gnugga!
-Återfukta huden med en lotion varje morgon och/eller kväll och alltid efter dusch. Ju noggrannare du är med att smörja, desto bättre kommer din bränna att hålla.
-Det är inte lämpligt att sova direkt efter en nygjord behandling, inte heller att träna och svettas då fläckar och missfärgningar kan uppstå.

bottom of page